Pjevačica i balerina Jelena Rozga i njezin partner, glazbenik Stjepan Hauser, imali su izvanrednu godinu, započeli su ljubavnu vezu, bili su poslovno uspiješni, održali su  istaknute nastupe i koncerte, piše story.hr.

Za Jelenu Rozgu i Stjepana Hausera je 2015. godina bila “posebna”, jer su im se “na poslovnom i na privatnom planu ispunile želje”.

“Pjesma ‘Kraljica’ je u Hrvatskoj za 2015. godinu proglašena najslušanijom na Youtubeu, a nova pjesma ‘Otrov’ publiku je osvojila u rekordnom roku. Brojni divni koncerti kao i suradnje su iza mene tako da se ove godine jednostavno sve poklopilo. Sve me to tjera da u sljedećoj godini budem još bolja, a svojoj publici obećajem još mnogo lijepih iznenađenja. Privatno, ovo je za mene jedna od najljepših godina. Što više reći osim da sam sretna i zaljubljena žena, da uživam u svakom danu i veselim se novom”, rekla je pjevačica.

“Prošla godina bila je zbilja burna i sadržajna. Što se karijere tiče, bilo je svega, obišli smo kuglu zemaljsku po ne znam koji put, imali mjesecima unaprijed rasprodane turneje na svim kontinenima. U 2015. godini dogodilo mi se nešto čarobno i na privatnom planu, upoznao sam fascinantnu ženu i zaljubio se. Kako to obično i biva, dogodilo se to potpuno neočekivano u trenutku kad tako nešto čovjek najmanje očekuje. Iskreno, mislio sam da se više nikad neću zaljubit, ali onda je došla ona i promijenila mi život”, otkrio je poznati violončelist.

Oboje obožavaju božićne blagdane, Badnjak su oboje proveli u obiteljskoj atmosferi u Splitu te uz druženja s prijateljima. Jelena Rozga za Novu Godinu ima nastup na trgu u Poreču, a tamo će biti prisutan i njezin dragi.

Popularna pjevačica voljela bi u 2016. godini završiti treći studijski album, dok je Stjepan Hauser zaželio nastaviti nastupati i svirati s Lukom Štulićem.

Komentiraj