Hrvatska trofejna skijašica Janica Kostelić priča o privatnom životu, obitelji, poslu i jednogodišnjem nećaku Ivanu u razgovoru za story.hr.

Janica Kostelić brine o svom kozmetičkom salonu u Rijeci, voli se družiti s prijateljima, kad je u Zagrebu vrijeme posvećuje obitelji i nećaku Ivanu.

“Maleni Ivan definitivno je prioritet, kako meni, tako i ostatku obitelji. Uvijek se svi skupimo oko njega, što je predivno. Primarno mi je da mi je obitelj na okupu i da su svi dobro. Voljela bih definitivno imati i vlastitu obitelj”, rekla je.

Njezin brat Ivica ima istaknuto mjesto u njenom životu.

“‘Kad bih trebala izdvojiti samo jednu osobu koju poštujem, kojoj se na neki način divim te koja mi je ujedno i uzor u mnogo čemu, svakako bi to bio moj brat Ivica. To je barem jednostavno. Tata Ante je Ivičin trener, ja sam pomoćna trenerica, no titule o kojima sad pričamo, barem u mom slučaju, nemaju puno veze sa stvarnom situacijom. Svi radimo sve”, naglasila je.

Brata Ivicu i skijašku reprezentaciju prati na pripremama i natjecanjima te dodaje kako je isto mišljenje o bratu imala i prije dvadesetak godina. Za vrijeme aktivne skijaške karijere osvojila je četiri zlatne olimpijske medalje, dvije srebrne, te tri puta bila pobjednica Svjetskog kupa.

Janica Kostelić prošli tjedan snimila je reklamnu kampanju za draguljarnicu čije je zaštitno lice, ističe kako “ona nije tipičan primjer elegantne žena, ali se voli urediti”.

“Koliko se volim urediti, toliko volim hodati i u jednostavnim kombinacijama, odnosno u trapericama i običnim majicama te na kraju dana završiti kući u polupoderanoj trenirci”, otkriva.

Obitelj Kostelić je nedavno zajedno proslavila Ivanov rođendan.

“Ivan je bio jako smiješan. Elin je pripremila tortu kojoj su se svi divili. Ivan i ja se volimo igrati, a sada je u fazi kad uči hodati”, rekla je Janica Kostelić.

Komentiraj