Američki predsjednik Donald Trump nije potvrdio istragu protiv sebe zbog otpuštanja ravnatelja FBI-aja Jamesa Comeya u svom pisanju na Twitteru u petak nego je govorio o izvješću u listu The Washington Postu, rekao je izvor blizak Trumpovu odvjetniku.

“Pod istragom sam zbog toga što sam smijenio ravnatelja FBI-ja koju vodi čovjek koji mi je rekao da smijenim ravnatelja FBI-ja! Lov na vještice”, napisao je na Twitteru u petak. Ova se poruka uvelike smatrala kao potvrda istrage nad Trumpom koju provodi posebni savjetnik koji istražuje navodno rusko upletanje u američke izbore 2016.

Ali izvor blizak Trumpovu odvjetniku rekao je pod uvjetom da ostane neimenovan da predsjednik nije potvrdio istragu nego da je upućivao na napis The Washington Posta u srijedu temeljen na neimenovanim izvorima.

Komentiraj

FOTO: EPA/RON SACHS / POOL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.