Prilikom skoka s mosta u more, iznad morskoga prolaza Mali Ždrelac, noćas oko 2,20 sati utopio se 23-godišnji mladić.

Riječ je o mladiću L.B. (1993.), hrvatskom državljaninu, koji je u društvu drugoga mladića oko 2 sata skočio u more s mosta iznad prolaza Mali Ždrelac, između otoka Pašmana i Ugljana, nakon čega nije izronio na površinu.

Odmah po dojavi očevidaca o nestanku 23-godišnjaka, službenici pomorske policije su s dva službena plovila krenuli u potragu za nestalim mladićem na širem području nestanka. Nakon poziva pripadnicima specijalne ronilačke jedinice Pomorske policije Zadar za uključenje u podmorsku potragu, u subotu u 10,40 sati Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) zaprimila je obavijest mještanina otoka Iža koji je na oko 500 metara jugoistočno od otočića Bisage pronašao, nažalost, beživotno tijelo nestaloga mladića.

Djelatnici Pomorske policije Zadar preuzeli su tijelo na službeno plovilo i prevezli tijelo u Zadar. Moguće daljnje istražne radnje provodit će se unutar policijske nadležnosti, priopćilo je u subotu Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

Komentiraj

FOTO:Hrvoje Jelavic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.