Zagrebački gradski prijevoznik ZET izvijestio je da je autobus linije 268 u utorak ujutro na Paromlinskoj cesti udario u zaštitnu ogradu te da je nekoliko osoba zatražilo liječnički pomoć.

Dolaskom na terminal Glavni kolodvor oko 8 sati i 45 minuta, autobus linije 268 skrenuo je s kolnika, prema riječima očevidaca izbjegavajući biciklista na Paromlinskoj cesti, te udario u zaštitnu ogradu, kaže se u priopćenju.

Liječničku pomoć zatražilo je nekoliko osoba. Kategorizacija ozljeda bit će poznata nakon medicinske obrade, no, prema informacijama s mjesta događaja, nije bilo osoba s vidljivim ozljedama.

Autobusom je upravljao iskusan vozač s 25-godišnjim iskustvom.

Očevid je u tijeku, navodi se u priopćenju ZET-a.

Portal Večernjeg lista objavio je da je četvero putnika prevezeno u bolnicu kolima hitne pomoći. Navodi i da je biciklist, kojega je autobus izbjegavao, samo nastavio vožnju.

Komentiraj

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.