Druga utakmica četvrtfinala doigravanja hokejaške lige EBYSL igra se u Domu Sportova u nedjelju (28. veljače) od 14.15 sati.

Momčad KHL Medveščaka do 20 godina odlično je odigrala sezonu u Erste Bank Young Stars League. Mladi igrači iz zagrebačkih i stranih klubova odradili su sjajan posao i ušli sigurno u doigravanje, no u prvoj utakmici u četvrtak poraženi su od ljubljanske KHL Olimpije.

Četvrtfinale doigravanja se igra na dvije dobivene utakmice. Za treći susret dviju momčadi određen je datum 03. ožujka u Ljubljani.

Ulaz na nedeljnu utakmicu u Domu Sportova je slobodan.

Razgovarali smo s pomoćnim trenerom mlade momčadi Brunom Bregantom.

“Želimo dobiti tekmu. Jako sam bio zadovoljan sa zadnjih osam utakmica u redovnom dijelu natjecanja, osam pobijeda u jakoj EBYSL ligi, nažalost izgubili smo prvu doigravanja u Ljubljani”, rekao je.

Iskusni trener vrlo je zadovoljan postignutim te vjeruje u pobijedu svoje momčadi.

“Imali smo dosta povrijeđenih igrača kroz sezonu, da ne pričam dalje, skupili smo snage i ušli u play-off. Ne želim komentirati daljnje protivnike, u potpunosti smo usredotočeni na utakmicu u nedjelju”, kratko je odgovorio.

Poznati igrač i trener ove godine bio je i zauzet angažmanom u Hrvatskoj seniorskoj reprezentaciji.

“Vidjet ćemo što će biti, Danijel Kolombo je bio head coach, ja sam bio assistent coach. Odradili smo dobar kvalifikacijski olimpijski turnir…

Mi ćemo sigurno voditi juniorsku reprezentaciju, a za dalje ćemo vidjeti”, prokomentirao je Bruno Bregant.

Arhiva Nacionala
Bruno Bregant

Popričali smo s vrlo dobrim braničem zagrebačke momčadi Lukom Kramarićem. Mladi igrač rođen je 1999. godine, visok je 188 centimetara te svakom utakmicom i treningom usavršava svoj sportski talent. 

“Nesretno smo izgubili u Ljubljani. Napravili smo previše prekršaja, igralo se na njihovom terenu, na ledu su bili slovenski suci, ne znam…

Ne mogu mirno spavati. Cijelu sezonu smo odradili za ove utakmice. Svi smo u potpunosti u tekmi koja je pred nama”, rekao je.

Upitali smo ga gdje se vidi u budućnosti, kako uskladiti školu i sportske obaveze…

“Zasad uspijevam oboje, odradim trening ili utakmicu i umoran odlazim u školu. Ne želim razmišljati o budućnosti, EBYSL liga je odlično natjecanje, odlične momčadi daju sve od sebe kako bi osvojile naslov prvaka. Konkurencija u ovoj ligi je velika”, prokomentirao je.

KHL Medveščak
Luka Kramarić

Komentiraj