Omiški gradonačelnik i kandidat Mosta u X. izbornoj jedinici Ivan Kovačić izjavio je u nedjelju Hini kako je zadovoljan sa 12 mandata koliko njegovoj stranci daju najnovije izlazne ankete, poručivši kako “nema više povjerenja na neviđeno” te da su spremni i za oporbu ako ni jedna od dvije velikih stranke ne pristane provesti Mostove prijedloge u zamjenu za podršku vladi.

“Sa 12 mandata smo izišli i s isto toliko se, po svemu sudeći, vraćamo u Sabor. Svaki dvoznamenkasti broj u tom smislu je uspjeh, a obzirom da smo otišli iz vlasti”, rekao je Kovačić za Hinu.

Lekciju su, kaže, naučili. “Dali smo dijelove našeg programa u javnost i želimo da velike stranke – ili HDZ ili SDP pristanu da ih provedu u zamjenu  za podršku u Vladi. Nema više povjerenja na neviđeno”, dodao je Kovačić.

Komentiraj

FOTO:Miranda Cikotic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.