Sportski direktor Hajduka Goran vučević u ponedjeljak se priopćenjem ispričao zbog svojih postupaka nakon podjele bodova Hajduka i Dinama u subotnjem derbiju (0:0) na Poljudu. Priznao je kako su neki njegovi postupci nakon utakmice bili neprimjereni, ali ističe kako je reagirao u afektu jer je osjećao da je Hajduk pokraden.

“Svjestan sam da funkcija sportskog direktora Hajduka od mene traži da predstavljam klub na najbolji način, kako u sportskom smislu tako i po ponašanju. Zbog toga se ispričavam svima jer su neki moji postupci nakon utakmice Hajduka i Dinama na Poljudu bili neprimjereni”, poručio je Vučević.

 

  • Dodaje kako je kritizirao suce, pogotovo glavnog suca Brunu Marića jer je osjećao da su pokradeni. “Osim toga sudac Marić mi je na poluvremenu rekao da je vidio ruku ali da je nije sudio”, kaže Vučević dodajući da je reagirao u afektu.

 

“Nakupilo mi se puno toga jer već duže vrijeme radim u nenormalnim uvjetima, ali bez obzira na to svaki dan dajem svoj maksimum u želji da naš klub sutra bude što bolji”.

Ističe kako je cilj njegovog rada u Hajduku posložiti sportski dio kluba što će omogućšiti da momčad napravi što bolji rezultat. “Utakmice protiv Dinama za mene su utakmice za koje se živi, pa je i ovaj derbi bio puno više od još jedne prvenstvene utakmice. Na neki način ovakve utakmice su ogledalo našega rada. Zato me najviše boli jer nam je uskraćena pobjeda u utakmici u kojoj je naša momčad pred gotovo punim tribinama nadigrala odličnu momčad Dinama”, napominje sportski direktor Hajduka.

Za kraj ističe kako nikome neće dozvoliti da uništava sve ono dobro što su napravili u Hajduku. “Ne mogu mirno gledati da na sportskom i materijalnom planu netko degradira sav posao i trud koji rade igrači, struka i ja osobno”, zaključio je Vučević.

Komentiraj