FaH

Deseci znatiželjnika okupili su se u subotu ispred crkve u američkoj saveznoj državi Georgiji na posljednjem ispraćaju Bobbi Kristine Brown, 22-godišnje kćerke pokojne pop dive Whitney Houston, koja je preminula prošli tjedan nakon višemjesečne kome.

Brown je preminula u nedjelju u domu za teško bolesne i nepokretne osobe, šest mjeseci nakon teške ozljede mozga u svom domu u gradu Roswellu. Pronađena je u kadi, a ozljede su bile tako teške da je pala u komu.

 

  • Whitney Houston umrla je 2012., a pronađena je mrtva u kadi od zatajenja srca i kozumiranja kokaina neposredno prije dodjele nagrade Grammy.

 

 

Njezin ispraćaj u Alpharetti, predgrađu Atlante, održan je u privatnosti, daleko od očiju javnosti, no ispred metodističke crkve St. James, okupili su se deseci ljudi i iza policijskih barikada se oprostili od nesretno preminule djevojke.

Brown, čiji je otac poznati glazbenik Bobby Brown, bit će, kako se očekuje, pokopana u ponedjeljak uz svoju majku na groblju u New Jesreyu.

Whitney Houston umrla je 2012., a pronađena je mrtva u kadi od zatajenja srca i kozumiranja kokaina neposredno prije dodjele nagrade Grammy.

Bobby Brown i pjevačica Cissy Houston, baka preminule djevojke, viđeni su kako dolaze na posljednji ispraćaj.

Komentiraj

Podijeli objavu
Prethodni članakODLIČNA FORMA: Eduardo zabio drugu utakmicu zaredom
Sljedeći članakSPAS U ZADNONJ SEKUNDI: Osijek – Istra 1961 2-2
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.