Još uvijek nema traga muškarcu (61) koji je nestao u subotu sa svojim gliserom na širem hvarskom području iako su jutros brodovi policije i Lučke kapetanije Split zajedno sa helikopterom i roniocima nastavili intezivnu potragu za njim, doznaje se od splitskog lučkog kapetana Davora Vidana.

Kapetan Vidan je za Hinu potvrdio kako su jučer pronašli gliser na otoku Sveti Klement, no u njemu nije bilo 61- godišnjaka za kojega se sumnja da je najvjerojatnije upao u more. “Jutros je potraga nastavljena. Prema hvarskom akvatoriju su isplovila dva broda Lučke kapetanije Split i jedan brod Pomorske policije. Osim nas u potrazi sudjeluju i ronioci koji pretražuju morsko dno, te helikopter sa Gorskom službom spašavanja. Za sada smo bez rezultata, ali nećemo odustati”, kazao je kapetan Vidan.
Muškarac (61) je u subotu oko 15 sati svojim gliserom isplovio sa otoka Sveti Klement prema luci Hvar i od tada mu se izgubio svaki trag. Njegova je obitelj dojavu o nestanku policiji prijavila u subotu navečer od kada zapravo u organizaciji Lučke kapetanije Split i policije traje potraga.

Komentiraj

FOTO:Dusko Marusic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.