Na moderniziranom maloprodajnom mjestu u zagrebačkoj Dubravi, INA je predstavila novo visokokvalitetno Eurodizel Arktik gorivo, posebno razvijeno za vožnju u zimskim uvjetima, prvo takve vrste na hrvatskom tržištu.

Razvijeno je od visokovrijednih komponenti koje jamče iznimna niskotemperaturna svojstva, a kombinacijom točke filtrabilnosti najviše -30 °C i točke zamućenja najviše -10 °C osiguran je miran start i neometan rad motora u oštrim zimskim uvjetima.

Novo Eurodizel Arktik gorivo okupljenima je predstavio Davor Peruško, direktor Maloprodaje goriva i operativnog poslovanja:

“INA upravlja najvećom maloprodajnom mrežom u Hrvatskoj u sklopu koje nudimo širok spektar usluga. Usmjereni smo na to da svojim kupcima osiguramo goriva vrhunske kvalitete pa i u zimskim mjesecima kad se temperatura spusti ispod nule i kad je ponekad teško natjerati motor da se pokrene. Zbog toga su naši stručnjaci prvi u Hrvatskoj razvili INA Eurodizel Arktik gorivo uz koje će motor startati mirno i raditi pouzdano i pri niskim temperaturama“

Na predstavljanju novog Eurodizel Arktik goriva više o zimskoj vožnji iz perspektive vozača rekao je Daniel Šaškin:

“Kao vozač rallyja napravio sam uistinu puno kilometara po raznim terenima i vremenskim uvjetima, no voziti zimi posebno je zahtjevno. Kad ujutro vidite kako izgleda vaš automobil pod mrazom, jasno vam je da ni ispod haube nije puno bolje. Uz novo Inino Eurodizel Arktik gorivo možete biti sigurni da će motor startati i raditi kako treba, a to je jedna velika briga manje“.

Događanju su se pridružili i hokejaši KHL Medveščak Zagreb s kojima je INA uspostavila sponzorsku suradnju te će uz INA Eurodizel Arktik i dalje sigurno putovati na gostovanja po Europi. .

Popis maloprodajnih mjesta na kojima je u ponudi INA Eurodizel Arktik dostupan je na: https://www.ina.hr/UserDocsImages/dokumenti/Arktik_popis%20maloprodajnih%20mjesta.pdf

Komentiraj