Nakon što im se predstavio lažnim imenom i krivotvorenom osobnom iskaznicom, zadarski policajci u petak su uhitili 31-godišnjeg Slovenca za kojeg je utvrđeno da je za njim raspisana međunarodna potraga i izdan europski uhidbeni nalog, jer je u Sloveniji pravomoćno osuđen za imovinsko-pravna kaznena djela.

 

  • Slovenac je uhićen u petak poslijepodne u zadarskom trgovačkom centru Supernova, na temelju operativnih saznanja Ravnateljstva policije.

 

“Muškarac je uhićen i priveden u službene prostorije policije gdje je utvrđeno da je za njim raspisana međunarodna potraga i izdan europski uhidbeni nalog, jer je u Sloveniji pravomoćno osuđen za kaznena djela iz područja imovinsko-pravnih poslova te je bio u bijegu”, izjavio je u ponedjeljak Hini glasnogovornik zadarske Policijske uprave Elis Žodan.

Slovenac je uhićen u petak poslijepodne u zadarskom trgovačkom centru Supernova, na temelju operativnih saznanja Ravnateljstva policije.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 31-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog krivotvorenja isprave priveden sucu istrage zadarskog Županijskog suda, gdje čeka odluku o izručenju.

Komentiraj

FOTO:Patrik Macek/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.