Nova usluga Internetske trgovine tvrtke IKEA Hrvatska dostupna je na IKEA.hr ili izravno na web adresi webshop.vizijadoma.hr.

Posjetiteljima internetske stranice nudi se čitav asortiman namještaja i dodataka za uređenje doma robne kuće IKEA Zagreb, internetska trgovina otvorena je za narudžbe 0-24 sata, sedam dana u tjednu, dostava narudžbi moguća je na području cijele Republike Hrvatske.

Kupcima se nude iste opcije kartičnog plaćanja kao u robnoj kući i dostava proizvoda na kućnu adresu u roku od 10 dana.

„IKEA proizvode želimo učiniti što dostupnijima ljudima u Hrvatskoj. Naša je vizija učiniti svakodnevni život kod kuće boljim za što veći broj ljudi, a vjerujemo kako upravo naš asortiman, dizajniran imajući na umu potrebe, navike i želje ljudi, može doprinijeti kvaliteti i udobnosti življenja. Internetska trgovina važan je korak za nas, znamo kako su naši kupci u Hrvatskoj pokazali veliki interes za ovakav oblik kupovine i nadamo se kako ćemo im svakodnevicu učiniti barem malo jednostavnijom. Prva narudžba putem IKEA Internetske trgovina stigla nam je od korisnika iz Zagreba, točnije naselja Markuševac, u čiji će se dom smjestiti STUVA riješenje za dječju sobu“, rekao je Igor Štefanac, PR menadžer IKEA Hrvatska.

Svi zaljubljenici u IKEA proizvode od sada u potragu za savršenim komadom koji će krasiti njihov životni prostor mogu krenuti iz udobnosti vlastitog doma. Prijava u Internetsku trgovinu je jednostavna, potrebno je otvoriti korisnički račun s važećom e-mail adresom i odabrati lozinku te kupovina može početi. Prije kupovine inspirirajte se IKEA idejama, potražite savjete naših stručnjaka za uređenje doma te potom odaberite proizvode koji će vam pomoći da prostor u kojem živite od srca nazivate domom.

Više o usluzi i uvjetima poslovanja Internetske trgovine potražite ovdje.

Komentiraj