Nogometaši PSG-a u nedjelju su i teoretski potvrdili četvrti uzastopni naslov prvaka Francuske, a najbolji igrač pariškog sastava Zlatan Ibrahimović opet je došao na naslovnice.

Ibrahimović je u “demoliranju” zadnjega Troyesa od čak 9-0 sudjelovao s četiri zgoditka, a onda je poslije utakmice na pitanje novinara hoće li ostati u PSG-u i naredne sezone ispalio:
“Ostajem u Parizu ako umjesto Eiffelova tornja postavite moj spomenik”.
Šveđanin je priznao da su male šanse da ostane u Parizu.
“Kako sada razmišljam sigurno odlazim, ali me ne pitajte gdje. Imam još mjesec i pol dana ugovora s PSG i želim uživati u tom vremenu. Ne samo ja, već i svi navijači PSG-a, s kojima imam sjajan odnos”, kazao je 34-godišnji Ibrahimović, koji ima ponude od najboljih europskih klubova. Zlatan je naglasio da s PSG-om želi osvojiti Ligu prvaka, a potom će sa Švedskom imati oproštajni nastup na EURU u Francuskoj.
“Kad završi EURO, onda ću znati svoju budućnost”.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.