Hokejaši zagrebačkog Medveščaka niz domaćih utakmica započeli su s bodom iz utakmice s Avtomobilistom iz Jekaterinburga, koji je iz Doma sportova otišao sa dva boda ‘u džepu’ nakon pogotka u produžetku. Bilo je 2-3 (0-0, 1-1, 1-1, 0-1).

“Mislim da je ovo bila teška utakmica za obje momčadi. Moram čestitati našim dečkima na hrabroj igri i borbi za svaki pak. Naravno da nitko ne voli izgubiti utakmicu, kada pogledamo energiju i volju koju smo pokazali večeras zaslužujemo više od jednog boda. Ovu utakmicu odlučivali su najsitniji detalji i zato mi je žao što nismo uzeli više od boda”, rekao je za službene stranice kluba trener Gordie Dwyer.

Nakon prve trećine bez golova, Saarinen (31:08) je doveo hrvatsku momčad u vodstvo, a izjednačio je igrač utakmice Torčenjuk (37:04). U zadnjoj trećini Garejev (51:44) dovodi Avtomobilist u vodstvo, da bi Smolenak (53:18) odveo utakmicu u produžetak.

Medveščak je s osvojenim bodom na šestom mjestu Zapadne Konferencije s 35 bodova, dok je Avtomobilist (39) na drugoj poziciji Istoka. Medveščak domaći niz nastavlja već u ponedjeljak susretom s Jugrom iz Hanti-Mansijska koji započinje u 19:30 sati.

Komentiraj

FOTO:Marko Prpic/PIXSELL
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.