Predsjedništvo HSP AS u petak je dalo jednoglasnu podršku Domoljubnoj koaliciji i radu svog Kluba zastupnika u Hrvatskome saboru odnosno smjeru kojim “brani hrvatske interese temeljene na boljitku hrvatskog naroda”.

“HSP AS će sve daljnje korake pri provođenju programa koje je Domoljubna koalicija predstavila hrvatskom narodu u predizbornoj kampanji poduzimati u skladu sa stranačkim odlukama i u suglasnosti s partnerima unutar vladajuće većine, koju čine Domoljubna koalicija, MOST i MB 365”, stoji u priopćenju s proširene sjednice Predsjedništva stranke, održane u Bjelovaru pod predsjedanjem predsjednika stranke i potpredsjednika Sabora Ivana Tepeša.

Jednoglasan je zaključak stranačkog vodstva kako HSP AS ostaje na tragu onoga zbog čega je hrvatski narod izabrao Domoljubnu koaliciju i HSP AS kao strateškog partnera ove vladajuće većine u Saboru. Članovi Predsjedništva jednoglasno su podržali smjer kojim Klub zastupnika HSP AS u Saboru brani hrvatske interese temeljene na boljitku hrvatskog naroda, stoji u priopćenju.

Komentiraj

FOTO:Patrik Macek/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.