Udruga Hrvatska inicijativa za dijalog (HRID) održat će skupštinu u vezi s najavljnim osnivanjem stranke, obavještava redakcija HRID.

 Skupština će se održati u Novinarskom domu u Zagrebu (Perkovčeva 2), a izjave za medije predviđene su u 19 sati, navodi se u obavijesti.

Bivši član Nacionalnog vijeća Mosta Drago Prgomet najavio je u nedjelju navečer da će njegova udruga Hrid, s kojom je sudjelovao na prethodnim parlamentarnim izborima u sklopu platforme Most nezavisnih lista, nastaviti svoj rad kao politička stranka, koja će u ponedjeljak održati osnivačku skupštinu. Stranka Hrid nastavit će raditi u okviru političke platforme Most koji, istaknuo je Prgomet, ima njihovu apsolutnu potporu sve dok se zalaže za reforme poput javne uprave, teritorijalnog ustroja i visokog obrazovanja. Udurga Hrid je osvojili tri saborska mandata na listi Mosta u prvoj izbornoj jedinici.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.