HP Pavilion

U Mikronisu do kraja mjeseca nude popust na sva prijenosna računala, a njegov točan iznosi varira: može biti 5% ili čak 50%!

 

Laptop nije jedna od onih stvari koje ćete kupiti impulzivno. Bez obzira na to kupujete li ga za posao, zabavu ili za svoje dijete – najprije ćete dobro razmisliti kakav vam laptop treba, što on treba imati i koliko ste spremni za njega izdvojiti (ili barem: koliko ste najviše spremni za njega izdvojiti: bitno je da odredite budžet, ako nešto od njega ostane – nije problem 😉

Kad ste to odlučili – ostaje odlučiti se o konkretnom modelu. Dalje više nije tako komplicirano, jer postoje dva slova koja vas rješavaju dvojbe: HP. Naime, otkako se vode statistike o prodaji računala u Hrvatskoj, HP vodi na njima. HP (punim imenom: Hewlett-Packard) je broj jedan, a to samo po sebi govori o njegovim kvalitetama. HP je došao do te tržišne pozicije jer je siguran izbor: uz njega je najmanja šansa da pogriješite.

Mikronis se pak potrudio da vas riješi i slijedeće nedoumice: gdje kupiti HP-ov laptop. Naime, do kraja ovog mjeseca, do 30. rujna na sva HP-ova prijenosna računala kupljena u Mikronisovoj trgovini u Novoj cesti 166 u Zagrebu, kao i u HP Brand Storeu u Arena centru – vrijedi popust. Koliki? E, sad dolazimo do uzbudljivog dijela: nasuprot svoj onoj sigurnosti u pripremama za kupovinu, sada imamo neizvjesnost – ne zna se unaprijed koliko će točno iznositi popust.

Jedno je sigurno: na izraženu maloprodajnu cijenu dobit ćete popust od najmanje pet posto. A možda i više! Naime, prilikom kupovine dobit ćete „strugalicu“ – karticu na kojoj je, kao na srećkama, brojka napisana ispod neprozirnog sloja kojeg treba ostrugati da bi vidjeli točan iznos popusta. Hoće li on iznositi minimalnih 5%? Ili 10%? 20%? 30%? 40? Ili čak 50% – pola cijene?

Laptop je, kako smo istaknuli u uvodu, nešto što nabavljate nakon pažljivog promišljanja, vaganja argumenata, ciljanja budžeta… Uz svu tu promišljenost, lijepo se uklapa element sreće koji se javlja u ovakvoj prodajnoj akciji sa strugalicom – tim prije što nema baš nikakvog rizika: popust je zajamčen, a ako se pokaže da je veći od minimalnih 5%, vi ste na dobitku, novac ostaje vama!

 

 

Više informacija: www.mikronis.hr

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.