Tijela sedam beba pronađena su u kući u malom njemačkom gradu u Bavarskoj zbog čega je u petak pokrenuta policijska istraga, a policija zasad ne iznosi pojedinosti.

 Posmrtni ostaci pronađeni su u četvrtak kada je pozvan liječnik, potvrdila je policija. Očekuje se da će tijekom dana konferenciju za novinare održati državni odvjetnik.

“Oko 16,00 sati u četvrtak jedan stanovnik Wallenfelsa otkrio je tijelo bebe i pozvao hitnu pomoć. Policijske snage koje su pozvane otkrile su u jednoj prostoriji više tijela beba. Policija i tužiteljtstvo polaze od činjenice da ih je vjerojatno sedam”, kaže policija u priopćenju.

Zasad je nepoznato koliko dugo su bebe mrtve i tko je živio u kući u Wallenfelsu.  Istraga koja je započela u zoru pokušava utvrditi datum i uzrok smrti. Kod nekih će to biti dosta teško jer su tijela, po policiji, u “lošem stanju”.

“Nikakvi rezultati ne očekuju se do početka sljedećeg tjedna”, kazali su policija i tužiteljstvo.

 

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.