Muškarac iz okolice Bjelovara priveden je zbog sumnje da je spolno zlostavljao i teško ozlijedio dvoipolgodišnju djevojčicu, koju je njegova supruga rodila kao maloljetnica u prijašnjoj vezi.

Kako piše Bjelovarski list, djevojčica je na Odjel pedijatrije bjelovarske Opće bolnice stigla s teškim tjelesnim ozljedama. Djevojčica je, prema neslužbenoj verziji priče pala niz stepenice, no liječničkim pregledom utvrđene su malo drugačije ozljede, a osim pedijatra, djevojčicu je pregledao i ginekolog. Kirurški je obrađena te je izvan životne opasnosti.

Za stravičan zločin doznalo se u četvrtak, kada su majka i očuh doveli djevojčicu u bjelovarsku bolnicu na pregled. Okolnosti slučaja provjeravaju zaposlenici brojnih bjelovarskih institucija, a monstruozni zločin u očaj je bacio mnoge roditelje, liječnike, policijske i pravosudne službenike. Nitko ne može vjerovati da postoji osoba koja bi mogla na ovako strašan, neljudski način nauditi dvogodišnjem djetetu.

Osumnjičeni je nakon kriminalističkog istraživanja pritvoren na mjesec dana zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Liječnici zgroženi: To je prestrašno

U bjelovarskoj Općoj bolnici svi su zgroženi zbog malene pacijentice koja je primljena sa strašnim ozljedama spolovila.

Komentiraj

FOTO:Hrvoje Jelavic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.