EPA/ANDERS WIKLUND

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo, zvijezda Real Madrida zaradit će 20 milijuna eura kako se – ne bi pojavio u novom filmu Martina Scorsesea ‘the Manipulator’. Ronaldo je trebao debitirati u Hollywoodu i tako si odškrinuti još jedna vrata zarade, ali Alessandro Proto, čovjek na kojem je temeljen film stavio je veto na pojavljivanje Portugalca u filmu.

Kako piše Sport, 30-godišnjak je prvotno trebao dobiti ‘odštetu’ od 10 milijuna eura zato što ga se izbacilo u zadnji čas, ali njegovi su odvjetnici ispregovarali dvostruku cifru.

“Ronaldo je odličan igrač, ali to ne znači da je kralj svijeta”, rekao je Proto. “Ne želim ga u filmu o mom životu. Martin Scorsese se slaže sa mnom. Neće biti u filmu. Žao mi je ako se osjeća zapostavljenim, ali ne možeš imati sve. Ako stvarno želi 20 milijuna eura, dat ću mu ih iz vlastitog džepa”, poručio je. Gazzetta World piše kako se producent filma bojao kako bi Ronaldo sva pažnja bila usmjerena na Ronalda, a ne na film.

Alessandro Proto je talijanski milijunaš, na kojem su navodno bazirane knjige ’50 nijansi sive’. U filnu o njegovom životu trebali bi glumiti Channing Tatum i Alessandra Ambrosio.

Komentiraj