HDZ je u utorak preko twittera pozvao Most na nastavak pregovora, a predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je novinarima nakon povratka s Pantovčaka kako je Most očito imao dobre razloge da prekine pregovore sa SDP-om.

“Očito je Most imao dobre razloge da to napravi. Nakon ovolikog upornog pregovaranja i dobre volje koju su pokazivali, stalno vraćajući SDP u igru, u razgovore, ako se tako nešto dogodilo, onda je razlog opravdan”, rekao je Karamarko ispred HDZ-ove središnjice komentirajući izjavu Bože Petrova da prekida pregovore s koalicijom Hrvatska raste.

“Vidjet ćemo što će se događati danas popodne, predsjednica Republike ima svoje ovlasti i sigurno će odgovorno postupiti”, kazao je Karamarko ustvrdivši kako je intencija HDZ-ove Domoljubne koalicije da što prije počne raditi na dobrobit građana.

Podsjetio je kako su u ponedjeljak poslali dopis Mostu o spremnosti na nastavak pregovora. “Ako je to podloga za novi razgovor, mi smo apsolutno raspoloženi. Naš dopis Mostu je uistinu pošten, svi se u njemu mogu naći”, rekao je Karamarko dodavši kako im se još nitko iz Mosta nije javio.

Negdje iza 15 sati HDZ je na službenom twitteru objavio poziv Mostu na nastavak pregovora. “Naš dopis Mostu je uistinu pošten – apsolutno smo raspoloženi za nastavak razgovora”, napisao je HDZ.

Komentiraj

FOTO:Goran Stanzl/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.