Dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić će se kao HDZ-ov kandidat na lokalnim izborima u proljeće iduće godine natjecati za treći mandat na dužnosti župana, jednoglasno je u ponedjeljak odlučio Županijski odbor HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije.

Predsjednik HDZ-ovog Županijskog odbora Branko Bačić u utorak u priopćenju navodi kako je Dobroslavić kao župan odradio dva vrlo uspješna mandata.

“Tijekom tih mandata županija se pod njegovim vodstvom pozicionirala među najbolje hrvatske županije te postala prepoznata i priznata u Europskoj uniji, za mandata župana u Odboru regija i Jadransko jonskoj euroregiji, a kojom Dobroslavić predsjedava. Pod njegovim vodstvom županija se uspješno zauzimala za strateški važne projekte za hrvatski jug i održala sva svoja izborna obećanja”, ističe Bačić.

Dobroslavić ističe kako se osjeća spremnim i sposobnim za još jedan mandat na čelu Dubrovačko-neretvanske županije, izrazivši uvjerenje u izbornu pobjedu.

Inače, Dobroslavićevu kandidaturu najavio je i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, na obilježavanju 27. obljetnice osnivanja te stranke u Dubrovniku sredinom studenoga.

Komentiraj