Iz HDZ-a su u subotu reagirali na izjave premijera Milanovića o tome da njegova Vlada uvodi red i stabilnost, a da se s druge strane nudi nered i bezakonje, istaknuvši da je za mandata Milanovićeve Vlade BDP pao 3,5 posto, iselilo se više od 100 tisuća ljudi, a Vlada se zadužila 90 milijardi kuna.

  • “Premijer tvrdi da će tako nastaviti ako ponovno osvoje vlast”, istiće HDZ u priopćenju.

“Na tvrdnje predsjednika SDP-a Zorana Milanovića o tome kako ova Vlada uvodi red i stabilnost, a politički protivnici nude nered, bezakonje i kaos, Domoljubna koalicija poručuje: U 3,5 godine iz Hrvatske je iseljeno preko 100.000 ljudi. Milanovićeva Vlada zadužila nas je 90 milijardi kuna. BDP je pao 3,5 posto, financirali smo bogate zemlje EU s 30 milijuna eura”, naveo je u priopćenju glasnogovornik HDZ-a Ivan Jabuka.

“Premijer tvrdi da će tako nastaviti ako ponovno osvoje vlast”, istiće HDZ u priopćenju.

Predsjednik SDP-a premijer Zoran Milanović, sudjelujući danas na sjednici Glavnog odbora SDP-a rekao je da Hrvatska ide naprijed i napreduje te da je manje nezaposlenih i nešto veći broj zaposlenih, poručivši kako je riječ o trendu koji nitko više neće moći zaustaviti.

“Nema natrag, samo naprijed. Mi nudimo red, nudimo stabilnost, nudimo sve ovo što smo radili svih ovih godina, a s druge strane nudi se nered, bezakonje i kaos”, rekao je Milanović.

Komentiraj

FOTO:Josip Regović
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.