Potpisivanjem sporazuma za parlamentarne izbore HDZ i stranke Domoljubne koalicije su u Vukovar došle poslati poruku da će, za razliku od ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića, brinuti se o osiromašenoj Slavoniji i napaćenom Vukovaru, rečeno je u ponedjeljak Hini iz HDZ-a.

“Došli smo poslati poruku da ćemo, za razliku od Ostojića, brinuti o ovoj osiromašenoj Slavoniji i napaćenom Vukovaru”, rečeno je Hini iz vrha HDZ-a u reakciji na Ostojićevu izjavu vezanu uz sastanak Domoljubne koalicije koja je na OPG-u Katice Sekulić potpisala koalicijski sporazum.

 

  • Ministar Ostojić je, prilikom obilaska Prihvatnoga centra za migrante u Opatovcu, komentirao potpisivanje predizbornoga sporazuma Domoljubne koalicije na OPG-u, rekavši da im “obzirom na jučer javno izraženu empatiju prema izbjeglicama, predlaže i kako bi bilo i jako lijepo da na tom gospodarstvu prihvate i preuzmu brigu nad barem dva autobusa izbjeglica”.

 

U Vukovaru je u ponedjeljak potpisan sporazum za parlamentarne izbore stranaka Domoljubne koalicije, a predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko je nakon potpisivanja rekao kako “ta koalicija pobjeđuje tri i pol godine, jedina je opcija koja nudi prosperitet, a ostat će vjerna svim temeljnim vrijednostima Domovinskog rata, idealima za koje su ginuli ljudi u Vukovaru i čitavoj Hrvatskoj”.

U Domoljubnoj koaliciji su HDZ, HSS, HSP AS, BUZ, HSLS, HRAST, HDS i ZDS.

Komentiraj

FOTO:Patrik Macek/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.