HDSSB je u petak, osvrćući se na medijske spekulacije o podršci SDP-u ili HDZ-u, poručio da nema razgovora ni sa jednom političkom opcijom dok Predsjednica Republike ne odredi mandatara za sastavljanje nove Vlade.

“Nema razgovora  ni sa jednom političkom opcijom dok predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ne odredi mandatara za sastavljanje hrvatske Vlade. Sve ostalo su medijske spekulacije pomoću kojih oba bloka pokušavaju iskoristiti HDSSB ne bi li si povećali šanse za sastavljanjem Vlade”, rekao je predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin na Glavnom odboru stranke.

Odbor je Vulinu dao jednoglasno povjerenje za daljne vođenje HDSSB-a.

Vulin je, naime, podnio izvješće o radu stranke s posebnim osvrtom na održane parlamentarne izbore.

Na inicijativu utemeljitelja HDSSB-a Branimira Glavaša, članovi Glavnog odbora glasali su o povjerenju predsjedniku stranke, donesena je jednoglasna odluka o povjerenju Vulinu, priopćeno je iz HDSSB-a.

Komentiraj

FOTO:Davor Javorovic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.