Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa) upozorava javnost kako društvo Certus Regimen d.o.o. nema njezino odobrenje za pružanje investicijskih usluga odnosno posredovanja prilikom trgovanja financijskim instrumentima za račun klijenta, kao ni za nuđenje investicijskih usluga drugih investicijskih društava na području Republike Hrvatske.

Hanfa je na temelju svojih nadzornih aktivnosti utvrdila kako društvo Certus Regimen d.o.o. na internet stranici http://www.certusregimen.com/ navodi kako je, između ostalog, specijalizirano za “trgovanje financijskim instrumentima” (FX, CFD, opcije, derivativni instrumenti) iz čega proizlazi kako se potencijalnim klijentima nudi posredovanje prilikom trgovanja njima.

Na internet stranici društva također se navodi kako društvo ima pristup svim burzama, tržištima valuta i derivatima i trguje istima dugi niz godina.

No u Hanfi ističu da Certus Regimen d.o.o. nema odobrenje Hanfe za pružanje investicijskih usluga odnosno u ovom slučaju usluga posredovanja prilikom trgovanja financijskim instrumentima za račun klijenta, kao ni za nuđenje investicijskih usluga drugih investicijskih društava na području Hrvatske.

Komentiraj

FOTO:pixabay
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.