Zbog prometne nesreće na autocesti A1 na 82. km, između čvorova Ogulin i Bosiljevo 1, u smjeru Zagreba, vozi se otežano, a zbog lakše prometne nezgode na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, u tunelu Čardak u smjeru Zagreba, vozi se jednim trakom, priopćio je Hrvatski autoklub (HAK).

U 5,55 sati zbog uklanjanja vozila iz teže prometne nesreće u mjestu Kenđelovac, na državnoj cesti DC28 Sveti Ivan Žabno-Rovišće, promet ide naizmjeničnim propuštanjem vozila jednim kolničkim trakom.

HAK ističe kako je na važnijim cestovnim pravcima promet srednje gust te napominje kako su zastoji mogući na dionicama gdje traju radovi.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici, a osobito na dionici autoceste A1 između čvora Gospić i tunela Sveti Rok.

Na državnoj cesti DC2 Našice-Josipovac u naseljima Jelisavac i Koška vozi se naizmjence, jednim trakom uz regulaciju prometa semaforima, do 31. kolovoza u 19 sati, navodi Hrvatski autoklub i naglašava kako je zbog redovnog održavanja autoceste A7 zatvoren preticajni trak od čvora Draga do čvora Orehovica od 6,00 sati do završetka radova.

Komentiraj

FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.