Za sav su promet, zbog olujnog vjetra, zatvorene autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, te most dr.F.Tuđmana u Dubrovniku, javlja jutros HAK. Također, Jadranska magistrala (DC8) zmeđu Karlobaga i Svete Marije Magdalene otvorena je samo za osobna vozila.

Na brzoj cesti Solin-Klis (DC1) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Zbog zimskih uvjeta u Lici je zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu na cestama: DC1 Vaganac-Korenica-Udbina, Gračac-Knin, DC42 u mjestu Poljanak, DC52 Špilnik-Korenica, DC217 Ličko Petrovo Selo-GP Ličko Petrovo Selo, DC218 Bruvno-Mazin-Dobroselo, DC429 Selište Drežničko-Prijeboj, DC522 čvor Udbina-čvor Gornja Ploča, ŽC5203 Sučević-Brotnja, ŽC5169 Bjelopolje-Donji Lapac.

Granični prijelazi

Do 24. veljače 2016. god. do 16,00 sati zatvoren je GP Požane (radovi su na državnoj cesti DC201 GP Požane-GP Sočerga). Obilazak je preko graničnog prijelaza Kaštel/Dragonja.

Do 30. travnja 2016. god., zbog radova, vozi se usporeno graničnim prijelazom Vinjani Donji.

Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 t.

Pomorski promet

U prekidu su katamaranske linije: Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Korčula-Hvar-Split, Jelsa-Bol-Split i Mali Lošinj-Rijeka, trajektna linija Sumartin-Makarska.

Komentiraj