Prema posljednjim informacijama Hrvatskog autokluba, samo za osobna vozila, zbog olujnog vjetra, otvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (dionica Maslenica-Posedarje u smjeru Splita otvorena je za sav promet), državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački.

Na most dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

 

  • Za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama zbog zimskih je uvjeta zabranjen promet u Lici, a sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu na cestama: DC218 Bruvno-Mazin-Dobroselo, ŽC5203 Sučević-Brotnja, ŽC5169 Bjelopolje-Donji Lapac.

 

Zbog očevida prometne nesreće od 12:40 sati zatvorena je državna cesta DC20 u mjestu Donji Mihaljevec na raskrižju Čakovečke i Dravske ulice.

Pomorski promet

U prekidu su katamaranske linije: Rogač-Split, Vis-Split, Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Korčula-Hvar-Split, Jelsa-Bol-Split, Novalja-Rab-Rijeka i Mali Lošinj-Rijeka, trajektna linija Sumartin-Makarska.

Granični prijelazi

Do 24. veljače 2016. god. do 16,00 sati zatvoren je GP Požane (radovi su na državnoj cesti DC201 GP Požane-GP Sočerga). Obilazak je preko graničnog prijelaza Kaštel/Dragonja.

Do 30. travnja 2016. god., zbog radova, vozi se usporeno graničnim prijelazom Vinjani Donji.

Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 t.

Komentiraj