Dionica Jadranske magistrale (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja otvorena zbog olujne je bure otvorena samo za osobna vozila. Na dionici autoceste A7 Sveti Kuzam-Šmrika, te na dionicama Jadranske magistrale (DC8) Bakar-Novi Vinodolski i Senj-Karlobag zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Pojačan je promet u smjeru mora na autocesti A1 između čvorova Lučko i Zadar 2 te na autocesti A2 Zagreb-Macelj, a na Jadranskoj magistrali (DC8) i na cestama u Istri na prilazima turističkim središtima.

Kolnici su mjestimice skliski i mokri u središnjoj sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Gorskom kotaru, Istri, Hrvatskom primorju, Lici, Dalmaciji i Slavoniji, javlja HAK.

Zbog požara na Pelješcu na državnoj cesti DC414 Donja Banda-Prapratno vozi se otežano te se vozače moli da voze opreznije.

POjačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima, i to za ulazak u Novim Selima, Zatonu Doli, Kleku, Bregani i Macelju; za izlazak na Bakakovu, te u oba smjera u Kaštelu, Plovanijama, Karasovićima i Metkoviću.

Trejekti i katamarani plove redovito.

Komentiraj

FOTO:Goran Kovacic/PIXSELL
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.