Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju u Lici, Slavoniji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj i na dionicama autocesta: A1 između Zagreba i tunela Sveti Rok, A4 Zagreb-Goričan između Zagreba i Brezničkog Huma, A5 Đakovo-Sredanci, duž A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac i A11 Velika Gorica jug-Lekenik. Zbog niskih temperatura u unutrašnjosti je moguća poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima, izvijestio je u utorak ujutro Hrvatski autoklub.

Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog radova se povremeno vozi u koloni na riječkoj obilaznici (A7):

Na graničnom prijelazu Metković pojačan je ulazak osobnih vozila.

Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 tona.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Izmjenjen je red  plovidbe za nedjelju, 8. studenoga na trajektnoj liniji 434, te na brzobrodskim linijama 9403 i 9404.

Trajektna linija 434 Brbinj – Zadar: trajekt će isploviti iz luke Brbinj u 16 sati umjesto u 18 sati. Brzobrodska linija 9403: katamaran će isploviti iz luke Ist u 15,30 sati umjesto u 17,30 sati tičući sve luke. Brzobrodska linija 9404: katamaran će isploviti iz luke Brbinj u 15,30 sati umjesto u 16,30 sati tičući sve luke.

 

Komentiraj

FOTO:Nikola Cutuk/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.