Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Slavoniji, a ima je i na dionici autoceste A3 Bregana-Lipovac između Novske i Lipovca. Zbog niskih je temperatura moguća poledica, posebno na mostovima i nadvožnjacima, javlja jutros HAK.

 

  • Danas od 14 do 23 sata, te u nedjelju od podneva do ponoći, zabranjen je promet teretnim motornim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim cestama.

 

Uz privremenu regulaciju vozi se na autocesti A1 na čvoru Sveti Rok na silaznom kraku iz smjera Zagreba prema naplatnim postajama Sveti Rok. Na riječkoj obilaznici, na čvoru Orehovica, zbog radova je za sav promet zatvoren izlazni krak za Sušak.

Tijekom prvog vikenda u Novoj 2016. godini, a osobito u subotu, 2. siječnja 2016., u ranim jutarnjim satima (između 4:00 i 8:00 sati), očekuju se gužve i čekanja na graničnim prijelazima prema Sloveniji, poglavito na prijelazima Bregana i Macelj zbog odlaska na skijaške destinacije u Francusku, Italiju, Austriju i Sloveniju.

Granični prijelazi

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 t.

Od 10. siječnja do 30. travnja 2016. godine zbog radova bit će zatvoren granični prijelaz Vinjani Donji. Otvoren će biti samo za lokalno stanovništvo, radnike i učenike koji pohađaju školu u Imotskom kao i za vozila hitne medicinske pomoći, policije i vatrogasaca.

Od 11. siječnja 2016. god. od 08,00 sati do 24. veljače 2016. god. do 16,00 sati bit će zatvoren dio državne ceste DC201 GP Požane-GP Sočerga. Obilazak je preko graničnog prijelaza Kaštel/Dragonja.

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Komentiraj

FOTO:Pixabay
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.