Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici i na autocesti A1 između tunela Mala Kapela i čvora Gospić, javljaju jutros iz HAK-a.

U središnjem zaštitnom pojasu od 14. km autoceste A1 u smjeru Zagreba zbog košnje se vozi usporeno jednim trakom. Zbog radova na autocesti A6 Rijeka-Zagreb u tunelima Lučice i Tuhobić (prvih 200 m), u smjeru Rijeke, vozi se jednim trakom usporeno.

Zbog sanacije oštećenog mosta na potoku Hotnja za sav je promet zatvorena državna cesta DC36 Pokupsko-Sisak na dionici Orleković-Stari Farkašić. Obilazak: Stari Farkašić – Žažina- Velika Gorica – Kravarsko – Pokupsko – Stari Farkašić.

Do 15. rujna, zbog radova na državnoj cesti DC2 Našice-Josipovac u mjestima Jelisavac i Koška, vozi se naizmjenično uz privremenu regulaciju prometa semaforima.

Državna cesta DC10 čvor Sveta Helena-Vrbovec-Gradec zatvorena je od čvora Dubrava do spoja s državnom cestom DC28 u Cugovcu (do 15. listopada u 19 sati). Obilazak je kroz Vrbovec.

Granični prijelazi

Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima Karasovići i Metković.

Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Pasjak, a ulazak na Županji.

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove redovito.

Od 01.09.2015. brod na liniji Mali Lošinj-Srakane Vele-Unije Susak isplovljava iz Malog Lošinja radnim danom u 06:00 sati (umjesto u 05:00 sati) te u 13.30 sati (umjesto u 14:30).

Komentiraj