Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici i na autocesti A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otočac, te između čvorova Gospić i Sveti Rok, upozorava jutros Hrvatski autoklub.

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče zbog radova redovnog održavanja kroz tunel Sveti Rok vozi se dvosmjerno jednom tunelskom cijevi uz ograničenje brzine od 80 km/h, a kroz tunel Grič u smjeru Splita jednim trakom.

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb zatvoren je ulazni krak čvora Kraljevečki Novaki iz smjera Sesveta i Dugog Sela (istoka) u smjeru čvora Ivanja Reka (zapada). Obilazak: Sesvetska-Bjelovarska-Zagrebačka-Ulica Ljudevita Posavskog-Slavonska avenija-čvor Ivanja Reka. U zoni čvora Kraljevečki Novaki, promet u smjeru Goričana preusmjeren je na kolnik u smjeru Zagreba i teče jednim trakom, dok promet u smjeru Zagreba teče u dva sužena traka. Predviđeno trajanje radova je do 09.06.2017. godine.

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Granični prijelazi

Promet teretnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Pasjak na izlasku.

Na graničnom prijelazu Županja, u oba se smjera povremeno vozi usporeno, a teretna vozila dodatno otežavaju protočnost putničkog prometa.

Radovi su i na graničnom prijelazu Slavonski Brod, smanjen je broj ulaza i izlaza.

Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 t.

Komentiraj