Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici i Dalmaciji, javlja jutros Hrvatski autoklub upozoravajući da magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru i na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvora Oštrovica i tunela Tuhobić.

 

  • Na autocesti A1, zbog radova kroz tunel Sveti Rok, u smjeru Zagreba, vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine.

 

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zbog radova redovnog održavanja zatvoren je vozni trak na vijaduktu Zečeve Drage i u tunelu Veliki Gložac u smjeru Zagreba od 15. +300 do 9. +500 km.

Danas do 14 sati na državnoj cesti DC28 u mjest Haganj zbog radova se vozi jednim trakom, uz semafore.

Danas od 22 do srijede u 5 sati zbog redovnog održavanja na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunele Javorova Kosa i Pod Vugleš, u oba smjera, vozit će se jednim trakom.

Granični prijelazi

Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima: Stara Gradiška, Slavonski Brod i Županja.

Izlazak teretnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima: Bregana (kolona je duga oko 4 km) i Macelj (kolona duga oko 800 m), ulazak na Bajakovu.

Do 15.06.2016.g. na državnoj cesti DC201 u blizini graničnog prijelaza Požane/Sočerga vozit će se uz regulaciju prometa semaforima, a na snazi je i dalje zabrana prometa za autobuse i teretna vozila koji se preusmjeravaju na Kaštel.

Do 30. travnja 2016. god., zbog radova, vozi se usporeno graničnim prijelazom Vinjani Donji.

Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 t.

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Do 18. travnja zbog radova u trajektnom pristaništu u Loparu, ne plovi trajekt na liniji Valbiska (otok Krk)–Lopar (otok Rab).

Od 29.03.2016. brodska linija Dubrovnik-Koločep-Lopud-Suđurađ funkcionirat će kao trajektna linija i bit će omogućen ukrcaj vozila.

Od 6.ožujka djelomično se mijenja vansezonski red plovidbe linije 431 Zadar (Gaženica) – Ošljak – Preko. Trajekt pristaje u Ošljaku u putovanjima od ponedjeljka do subote iz Zadra (Gaženice) u 07:30 i 14:45, a iz Preka u 12:15 i 18:40 sati. Nedjeljom i blagdanom pristaje u Ošljaku u putovanjima iz Zadra (Gaženice) u 09:30 i 13:30, a iz Preka u 08:15 i 18:40 sati. (Zbog pristajanja u Ošljaku putovanje traje ukupno 30 minuta).

Komentiraj