Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski u dijelu središnje Hrvatske, Dalmacije i Slavonije, javlja večeras HAK te upozorava kako je tijekom noći i jutra, moguća poledica zbog niskih temperatura, posebno na mostovima i nadvožnjacima. Mogući su i odroni zemlje i kamenja, dodaju.

zbog vode na cesti zatvorene su DC36 u Koritinji, na dionici Šišljavić-Donja Kupčina i u Gradecu Pokupskom (obilazak za dionicu Šišljavić-Pokupsko je Pisarovina-Selsko Brdo-Pokupsko); županijske ceste: ŽC3156 Žažina-Mala Gorica, ŽC3167 Garešnica-Međurić, ŽC3195 kod mjesta Gračanica Šišinečka; nerazvrstana: Husje-Kobilić.

 

  • Na autocesti A1 kroz tunel Sveti Rok u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom, a na čvoru Sveti Rok uz privremenu regulaciju prometa na silaznom kraku iz smjera Zagreba prema naplatnim postajama Sveti Rok.

 

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na županijskoj cesti ŽC5169 Bjelopolje-Donji Lapac.

Granični prijelazi

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Do 24. veljače 2016. god. do 16,00 sati zatvoren je GP Požane (radovi su na državnoj cesti DC201 GP Požane-GP Sočerga). Obilazak je preko graničnog prijelaza Kaštel/Dragonja.

Do 30. travnja 2016. god., zbog radova, vozi se usporeno graničnim prijelazom Vinjani Donji.

Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 t.

Pomorski promet

Trajekt na liniji 532 Šibenik – Kaprije – Žirije plovi bez pristajanja u luci Žirije.

Ostali trajekti i svi katamarani plove prema redu plovidbe.

Komentiraj

FOTO:Pixabay
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.