U većini zemlje kolnici su mjestimice mokri i skliski. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice na autocest A1 između Zagreba i tunela Mala Kapela te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Oštrovice, javlja HAK i upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog sanacije kolnika nakon prometne nesreće, na autocesti A1 Rijeka-Zagreb između čvorova Čavle i Orehovica (od 77.+200 km do 77.+900 km) u smjeru Rijeke vozi se usporeno jednim trakom.

Zbog urušavanja dijela kolnika na 31. km autoceste A4 Zagreb-Goričan, za sav promet zatvorena je dionica između čvorova Varaždin i Ludbreg samo u smjeru Goričana, dok se smjeru Zagreba u zoni radova prometuje jednim trakom. Obilazak je državnim cestama između Varaždina i Ludbrega (čvor Varaždin- DC528 -DC2-DC530-čvor Ludbreg).

Na autocesti A1 kroz tunel Plasina (od 151.+200 do 148.+900 km) u smjeru Zagreba vozi se usporeno jednim trakom zbog radova, kao i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Sopač u smjeru Rijeke.

Granični prijelazi

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Za sav promet zatvoreni su granični prijelazi sa Republikom Srbijom: Principovac i Principovac 2.

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Komentiraj