Kolnici su mjestimice skliski i vlažni u Gorskom kotaru, upozorava jutros Hrvatski autoklub.

Zbog radova zatvorena je autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera, između čvorova Hreljin i Šmrika u smjeru Krka te Šmrika-Križišće u smjeru Rijeke.

 

  • Na autocesti A1 kroz tunele Mala Kapela i Sveti Rok te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Veliki Gložac vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno.

 

Od 25. travnja do 15. svibnja na dionici autoceste A2 Zagreb-Macelj između čvorova Jankomir i Zaprešić, na nadvožnjaku Bestovje, bit će zatvoren istočni kolnik (u smjeru Zaprešića). Vozit će se dvosmjerno, zapadnim kolnikom od 4+700 do 2+500 km, uz privremenu prometnu regulaciju.

Do 30. travnja od 08,00 do 19,00 sati, zbog razminiranja, zatvara se povremeno županijska cesta Slunj-Cetingrad (ŽC3258) u mjestu Grabarska. Vozila se propuštaju svakog punog sata po 15 minuta.

Zbog radova je zatvorena brza cesta DC10 od čvora Dubrava do spoja s državnom i županijskom cestom u Cugovcu (DC28-ŽC3052). Obilazak je kroz Vrbovec (do 31. svibnja 2016.god).

Od ponedjeljka 25. travnja u večernjim satima do srijede 27. travnja 2016. u večernjim satima, važiti posebna regulacija prometa na određenim prometnicama Grada Zagreba i grada Velike Gorice koje vode od MZLZ „Franjo Tuđman“ do središnjeg dijela Grada Zagreba, na pravcima koji vode prema Uredu predsjednice Republike Hrvatske, u ulici Pantovčak, u zoni Gradskog groblja Mirogoj, na području Gornjeg i Donjeg grada, u zoni Hrvatskog narodnog kazališta, hotela „Esplanade“, hotela „Westin“ te Islamskog centra Zagreb. VIŠE OVDJE

Danas od 16 do 16:30 i u srijedu od 18:45 do 19:15 bit će obustavljen promet na silaznim krakovima s autoceste A3 na čvoru Buzin (silazni krak sjever i jug prema Aveniji Većeslava Holjevca) i na silaznim krakovima s autoceste A11 na čvoru Velika Gorica sjever (silazni krak zapad prema zagrebačkoj cesti). Povremeni, petnaestominutni prekidi, očekuju se 26. i 27.4. na autocesti A3, u zoni čvora Buzin i Velika Gorica.

Granični prijelazi

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Do 15.06.2016.g. na državnoj cesti DC201 u blizini graničnog prijelaza Požane/Sočerga vozi se uz regulaciju prometa semaforima, a i dalje je zabrana prometa za autobuse koji se preusmjeravaju na GP Kaštel. Do 30. travnja 2016. god., zbog radova, vozi se usporeno graničnim prijelazom Vinjani Donji.

Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 t.

Pomorski promet

U prekidu je katamaranska linija Ubli-Vela Luka-Hvar-Split.

Komentiraj