Zbog jake bure na brzoj cesti između čvorova Draga i Šmrika na A7 te na Jadranskoj magistrali između Bakra i Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila), izvijestio je u četvrtak Hrvatski autoklub (HAK).

Jak vjetar usporava vožnju na autocestama A1 između tunela Bristovac i vijadukta Božići te na A6 između Kikovice i tunela Tuhobića, kao i na riječkoj obilaznici na mostu Rječina.

Zbog početka nove školske godine u prometu sudjeluje povećan broj djece. Vozače stoga HAK poziva na dodatni oprez i obavezno poštivanje ograničenja, osobito u blizini škola i vrtića, ali i na cestama u naseljima koje vode u smjeru škola.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove redovito.

(Hina) pp/xnkot ytr

Komentiraj

FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.