Nogometaš Rijeke Anas Sharbini ostao je bez kapetanske vrpce i deset tisuća eura. Najviša je to kazna prema pravilniku HNK Rijeke. Sharbini je, uoči utakmice s Osijekom, odbio putovati u Gradski vrt.

Klub je na službenim stranicama objavio kako je Sharbini kažnjen zbog ‘grubog kršenja klupskog pravilnika’. Bivši kapetan Rijeke priznao je pogrešku, ispričao se momčadi, treneru, klubu i navijačima.

“hvaćam da sam napravio veliku pogrešku i ispričavam se svima. Napravio sam to u afektu i nakon mog postupka nije bilo povratka. Prihvaćam kaznu koju je klub odredio i nadam se da ću zalaganjem na treningu ponovo steći povjerenje suigrača i trenera, te dobrim igrama u budućnosti iskupiti se za ovu pogrešku”, kazao je Sharbini.

Unatoč kazni i povredi klupskog pravilnika, Sharbini nastavlja trenirati s prvom ekipom, a treneru Matjažu Keku biti će na raspolaganju za nadolazeće utakmice. Rijeka je, podsjetimo, u sedmoj minuti sudačke nadoknade u Osijeku ostala bez dva boda, propustivši tako priliku zadržati osjetniju prednost pred Dinamom i Hajdukom.

Komentiraj

FOTO:Nel Pavletic/PIXSELL
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.