Vijest da je mandatar Tihomir Orešković potvrdio tri ministra koja je predložio Most, demantirali su u petak poslijepodne glasnogovornik Mosta nezavisnih lista Nikola Grmoja i izvor blizak mandataru.

 “Ništa nije gotovo niti je usuglašeno, niti smo razgovarali. Evo, gospodin Orešković se tek vratio iz Kitzbuehela”, izjavio je Grmoja za Hinu. “Znači sve što se pojavilo u medijima nije točno, pojavljivala su se različita imena u posljednje vrijeme, jer u biti ništa nije gotovo i taj proces je u tijeku, i razgovora i usuglašavanja”, poručio je Grmoja.
 Izvor blizak mandataru ističe da je “očito počelo razdoblje puštanja balona”  jer “konačna odluka naprosto nije donesena”.
 Novi list i Večernji list objavili su, a neki mediji prenijeli, kako je zastupnik Mosta nezavisnih lista i načelnik općine Tompojevci  Tomislav Panenić novi ministar gospodarstva, a Slaven Dobrović novi ministar zaštite okoliša. Kao nestranačka osoba, navode, novi ministar poljoprivrede bit će bivši dekan Agronomskog fakulteta Davor Romić.

 

Komentiraj

FOTO: Patrik Macek/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.