Makarsku i veći dio Makarskog primorja zahvatilo je u noći s nedjelje na ponedjeljak jače grmljavinmsko nevrijeme pračeno kišom i povremenim pljuskovima, a u protekla 24 sata palo je 68 litara kiše po četvornom metru.

Tijekom noći palo je u Makarskoj 48 litara kiše po metru četvornom, doznaje se iz Gradskog centra Osejava.

 

  • Unatoč obilnim padalinama vatrogasci nisu imali posla na ispumpavanju vode iz gospodarskih i drugim objekata, a nije bilo ni problema u prometu, kažu u Centru.

 

Inače, nakon proteklog, trećeg vikenda u kolovozu i velike smjene gostiju na Makarskom primorju, gdje je bio brojniji odlazak od dolaska turista, ljetovanje nastavlja više od 55.000 domaćih i stranih gostiju.

Hoteli u kojima se odmara više od 13.000 uglavnom stranih turista i dalje posluju s popunjenim smještajnim kapacitetima. Do polovice rujna, kažu hotelijeri koji su vrlo zadovoljni dosadašnjim ljetnim učinkom, gostima se preporuča prethodna rezervaciju smještaja, što nadalje nije potrebno za sobe i apartmane kod privatnih kućevlasnika.

Komentiraj

FOTO:Borna Filic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.