U povodu smrti glumice Nade Subotić, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uputio je brzojav sućuti kćerki Ladi Kaštelan u kojem je istaknuo kako je odlazak Nade Subotić velik gubitak, ne samo za njezinu obitelj, prijatelje i poklonike njezine vrhunske glume, nego i za cjelokupnu zagrebačku i hrvatsku kulturnu javnost.

 Nada Subotić je velika glumica koja je svojim umjetničkim radom, ostavila neizbrisiv trag u hrvatskom glumištu i u srcima publike. Njezina smrt veliki je gubitak ne samo za obitelj, prijatelje i poklonike njene vrhunske glume, već i za cjelokupnu zagrebačku i hrvatsku kulturnu javnost, za sve nas, njene sugrađane, stoji u Bandićevu brzojavu sućuti.

Bandić ističe i kako sjećanje na Nadu Subotić kroz brojne uloge na kazališnim daskama, na filmu i televiziji u koje je ugradila dio sebe, svoju osobnost, svoj snažni i neiscrpni glumački dar, ostaje kao trajni doprinos hrvatskoj kulturi i njenoj povijesti.

Komentiraj

FOTO:Zeljko Lukunic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.