GLASNO! Natrag u garažu

Gdje je nestala emisija ‘Garaža’? PA AKO JE VEĆ ODLUČENO DA EMISIJA ZAPOČNE DEVETU SEZONU i ako su već utrošena sredstva za realizaciju, zašto je toliko teško uskladiti termin i pustiti da emisija živi svoj život?

Hrvatska televizija ponovo je pokrenula glazbenu emisiju “Garaža”. Nova, deveta sezona započela je 28. siječnja ove godine u vrlo dobrom terminu, subotom od 19:30 na Drugom programu Hrvatske televizije. To je emisija u kojoj je u prvih osam sezona nastupilo uživo više od 250 hrvatskih izvođača raznih glazbenih žanrova…

Kupite digitalno izdanje Nacionala i pročitajte više, a platite manje

Komentiraj

Podijeli objavu
Prethodni članakTežak oporavak nekadašnjih građevinskih giganata
Sljedeći članakRANKO OSTOJIĆ U SABORU “Vlada promovira netrpeljivost i ne čini ništa da spriječi poruke mržnje”
Slobodni novinar, urednik, promotor i pisac. Dvadeset godina iskustva u organizaciji rock koncerata (preko 500 koncerata hrvatskih i inozemnih izvođača), press konferencija, izložaba i modnih revija. Jedan od osnivača Hrvatske novinarske rock nagrade Crni mačak i član Savjetodavnog tijela nagrade (Predsjednik Savjetodavnog tijela 1998.). Dugogodišnji radijski urednik i voditelj (Radio 101, Radio 1, Plavi radio), te rock kritičar (Radio 101, Plavi radio, Slobodna Dalmacija, Vip Music, Tportal.hr, Rolling Stone). Redovan član Hrvatskog Novinarskog Društva. Prvi roman (Dolce Vita) objavila je nakladnička kuća Fraktura u ožujku 2004. 2005. kao autor i redatelj potpisujem dokumentarni tv film "Kad muzičari šokiraju" u produkciji nezavisne producentske tvrtke Trezor idea. 2010. od HGF-a (Hrvatski glazbeni festival) primam nagradu za životni doprinos razvoju i unaprjeđenju demo scene i dugogodišnji kontinuirani rad na promicanju urbane i alternativne glazbene kulture. U svibnju 2103. pokreće web portal www.spotdepo.hr.