Australski glumac George Lazenby glumio je Jamesa Bonda samo jednom, od uloge hladnkrvnog špijuna je odustao, jer je bila posve suprotna od onog što je tad privlačilo žene. 

Sedamdesetiišestogodišnji glumac bio je počasni gost na prvom Spyfestu, festivalu posvećenom tajnim agentima na filmu i u literaturi, koji je ovaj vikend održan u njegovom rodnom Goulburnu.

Rekao je kako mu je ipak žao što nije više puta igrao tajnog agenta 007, kaže kako “uloga nije bila prikladna za slobodoumne šezdesete godine prošlog stoljeća”.

  • “Morate razumijeti da je to vrijeme bilo hipi vrijeme. Ja sam bio u odjelu, kratke kose, a svi oko mene su dugokosi i polugoli… Nisam se uspijevao poseksati. Ja sam bio hladokrvni ubojica, a svi ostali su zagovarali vođenje ljubavi, a ne rata. Zato sam rekao da to više neću snimati”, priznao je Lazenby

Otkrio je i kao mu se seksualni život promijenio čim su mu narasli brkovi i kosa.

George Lazenby je Bonda glumio 1969. godine u filmu ‘U službi Njezina Veličanstva’, prvom nakon što je od te uloge odustao Sean Connery.

facebook.com
facebook.com

Komentiraj

FOTO:facebook.com
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.