Gauss Development je najbolje plasirana hrvatska tvrtka s porastom prihoda od 736 posto prema Deloitteovoj ljestvici 50 najbrže rastućih tvrtki u srednjoj Europi.

Informatička tvrka za razvoj weba, mobilnih aplikacija, SEO i eCommerce je prva među hrvatskim tvrtkama prema najnovijoj Deloitteovoj ljestvici. Gauss Development trenutno zapošljava preko 80 stručnjaka te ima urede u Hrvatskoj, SAD-u, Italiji i Švicarskoj.

Gauss Development se nalazi na 19. mjestu od 50 tvrtki, s porastom prihoda sa 634 tisuće kuna u 2012. godini na 5.3 milijuna kuna u 2015. godini. Klijenti tvrtke su ministarstva, državne agencije i top brandovi za koje je Gauss Development implementirao softverska riješenja.

Djelatnici tvrtke su iznimno ponosni na rezultate za koje je CEO tvrtke, Ivan Lozančić, u ime svog tima preuzeo prestižno priznanje na svečanoj Deloitte dodjeli plaketa i priznanja.

“Deloitte priznanje je rezultat našeg ulaganja u stručne kadrove, uspješnosti naših klijenata i partnera te posvećenosti razvoju poslovanja. Ponosni smo na prizanje koje nam daje daljnji poticaj za razvoj i implementaciju novih rješenja, otvaranja novih tržista, kontinuirano zapošljavanje i osposobljavanje novih djelatnika. Naš uspjeh se mjeri uspjehom naših klijenata i softverskih rješenja koje smo implementirali”, rekao je Ivan Lozančić.

“Kao osnivač tvrtke Gauss, sjećam se perioda kada smo startali prije četiri godine s devet djelatnika, imao sam viziju gdje želim pozicionirati tvrtku Gauss i ovim putem se zahvaljujem našim djelatnicima, klijentima i partnerima. Čestitam i svim ostalim tvrtkama u čijem smo društvu ove godine”, izjavio je ovom prilikom vlasnik tvrtke, Dragan Ibriks-Golub.

Komentiraj