Na splitskoj Pjaci u nedjelju je održana svečanost potpisivanja ugovora kojim je Udruga Naš Hajduk postala vlasnikom 24,53% dionica splitskog kluba, koje su preuzeli od tvrtke Tommy.

Na svečanosti se okupilo više stotina simpatizera i navijača Hajduka, a stigli su i prvotimci koji danas neće nastupati protivc Splita, kao i vodstvo kluba. Videolinkom okupljenima se obratio i bivši Hajdukovac, veliki miljenik Torcide Mario Pašalić. “Podržimo svi novu akciju “Ili jesmo ili nismo”, Hajduk živi vječno!”, rekao je Pašalić uz veliki aplauz okupljenih.

VIDEO: Index.hr

Ugovor je potpisan nešto prije podneva, a tada se atmosfera na Pjaci pretvorila u onu pravu stadionsku – zapaljene su bengalke, bijeli papirići su zasuli Narodni trg. Potpredsjednik Nadzornog odbora Tommyja, Zoran Mamić poručio je kako navijači u Tommyju imaju najvećeg partnera, te im poželio puno uspjeha.

“”Koliko god složena situacija bila, Žan bi sve sažeo u tri rečenice. A sad se sve može sažeti u tri riječi: “Jesmo ili nismo”. Ja sam siguran, kao što je Pašalić lijepo rekao, da sigurno jesmo””, rekao je, prenose Sportske novosti, na kraju tajnik Udruge Ivan Rilov, prisjećajući se navijačkih legendi Žana Ojdanića i Pave Grubišića.

Komentiraj