Svakog drugog četvrtka u Buzz baru, hrvatskom rugby baru, na zagrebačkoj adresi Preradovićeva 30, održava se humanitarna akcija ‘Be Human’ kojoj se pridružuju osobe iz javnog života te preuzimaju uloge konobara.

Svi prihodi od prodaje pića doniraju se Udruzi Mali Zmaj i akciji ‘Mali Zmaj ide u školu’. Cilj projekta je olakšavati školovanje djece iz socijalno ugroženih obitelji.

Željka At Ease, trio kojega čine Željka Veverec, Toni Starešinić i Đuro Dobranić oduševili su publiku ‘prošlog’ četvrtka. Od 21 do 22 sata našoj be-humanitarci Željka i Toni pomogli su prikupiti 910 kuna za školarce, a odmah nakon toga zabavili su okupljene svojim nastupom.

Publika je zaplesala, pjevala i pljeskom popratila svaku pjesmu. Već poznati stihovi su izvedeni u novom jazz ruhu s jedinstvenim potpisom izvođača.

Ovaj put u goste dolazi glumački duo Asim Ugljen i Marko Cindrić. Kako će se snaći u ulozi konobara provjerite u Buzzu od 21 do 22 sata u četvrtak 23. ožujka.

Ovo je već treća sezona humanitarne akcije, a dosad Buzz pregače su preuzeli Ivan Šarić, Andrea Andrassy, Mirela “Remi” Priselac, Doris Pinčić Rogoznica, Iva Šulentić i Ivan Vukušić, braća Sinković, Davor Dretar Drele, Mario Petreković, Larisa Navojec, Hrvoje Rupčić, Goran Vugrinec, Luka Vidović, Bruketa&Žinić, Nada Parmać te mnogi drugi.

behuman1

behuman3

behuman5

Komentiraj