Čelnici tvrtke Yuneec International Co. Ltd., jednog od svjetski najznačajnijih proizvođača dronova, odabrali su M SAN Grupu d.d. za regionalnog distributivnog partnera.

“Već nekoliko godina vrlo pažljivo pratimo razvoj tržišta dronova s ciljem da našim partnerima i njihovim kupcima diljem naše regije ponudimo vrhunske komercijalne i profesionalne brendove. Kontinuirana ulaganja u razvoj mehanike, sustave upravljanja i navigacije te partnerstva s renomiranim proizvođačima optike na svjetskoj je razini definiralo nekoliko vrhunskih brendova, a Yuneec je svakako jedan od njih. Uvođenjem cjelovite ponude Yuneec proizvoda u našu distributivnu mrežu, omogućili smo profesionalnim korisnicima i hobistima u našoj regiji jednostavnu kupnju i servisno održavanje ovih odličnih dronova“, rekao je Žarko Kruljac, član uprave M SAN Grupe.

Tvrtka Yuneec International Co. osnovana je 1999. godine u Hong Kongu i danas se zahvaljujući svojem inovativnom pristupom svrstava među vodeće tvrtke električne avijacije. Dokaz kvalitete njihova rada prestižne su nagrade Lindbergh Electric Aircraft Prize (LEAP) dodijeljena od strane direktnih potomaka legendarnog Charles A. Lindbergha kao i nagrada za izvrsnost dizajna UK Design Awards koje su primili za njihov dvosjedni električni avion E430. Yuneecov jednosjed E-Spyder prvi je električni avion dobitnik njemačkog certifikata Ultraleichtflugverbandes (DULV) E.V još 2013. godine. Prepoznajući Yuneecov potencijal 2015. godine veliki Intel uložio je više od 60 milijuna dolara u zajedničke projekte.

S više od 1 800 zaposlenih u Hong Kongu, Shanghaiu, Los Angelesu i Hamburgu, Yuneec International proizvodi više milijun proizvoda godišnje. U perjanici njihove proizvodnje nalaze se dronovi Typhoon H Pro, Typhoon Q500 4K i Tornado H920 namijenjeni profesionalnim korisnicima te kompaktan dron Breez namijenjen hobistima.

Osim dronova Yuneec proizvodi i vrhunske elektro skateboarde kao što je E-Borad EGO2. Ujedno svi nabrojani su i prvi modeli Yuneec proizvoda koje je M SAN Grupa predstavila tržištima Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Kosova. U narednim mjesecima tržištima će biti predstavljen dugo iščekivani Yuneec H520 heksakopter, robustan dron izgrađen na provjerenim tehničkim rješenjima i namijenjen dugim letovima.

“Za nas u M SAN Grupi iznimno je važna detaljna educiranost naših ljudi o proizvodima koje nudimo. Ovu filozofiju, uz poštivanje specifičnosti pojedinih profesija, primjenjujemo kod svih naših zaposlenika, od prodaje preko logistike do servisa. Cilj nam je svim našim partnerima i krajnjim kupcima osigurati brzu i kvalitetnu podršku, od savjetodavne još u fazi razmišljanja o odabiru adekvatnog proizvoda, preko kupnje i isporuke do potpune servisne podrške u trenu kada će im biti potrebna. Ispravnost ove filozofije jasno pokazuju zadovoljstvo i poslovni rezultati naših partnera“, pojasnio je Žarko Kruljac.

Detaljnije podatke o tvrtki Yuneec i njihovom asortimanu možete proučiti na web stranicama http://www.msan.hr/ i http://yuneec.uk/.

Komentiraj